Henneberg
Loader website for Henneberg

Podcast produceret:

En podcasten om en YouTube kanal virker lidt modsigende, men for os giver det mening at komme bagom kanalen ”rundt om biler” med Jesper Dalberg. Det specielle med Jesper kanal er, at han startede sine biltest da han var 18 år og her efter få måneder har han fået mange seere. Vi snakker om hvordan det startede, om hans drømmer biler og hvad vi kan forvente i fremtiden. Værter er Henrik Bollerselv og Allan Henneberg - Rundt om biler: https://www.youtube.com/channel/UCpxMZHiWc3DSCAMtqJYyriQ


Porsche 911 er en af de mest legendariske biler og alle som går op i biler har en holdning til bilen der er produceret siden 1963. I denne podcast har vi gæstebesøg af Martin Pedersen, JP Group som ejer en af Danmarks største Porsche samlinger med mere end 50 biler. Værterne er Henrik Bollerselv, Lindholm biler og Allan Henneberg, Vinderfabrikken som guider dig igennem hele 911 modelrækken og om hvorfor Porsche 911 er så fascinerede.


Podcast på offroad motorcykel rundt i Sydamerika med Peter Gjørup Kristensen. Turen Trans Amazonian bringer Peter igennem 8 lande langs Amazonfloden i løbet af 50 dage. Allan Henneberg og Peter Gjørup Kristensen snakker om turen og har Mikkel Foged Thomsen med over telefonen fra Colombia.


Mads Mathias Kyed og Dan Aaagard har sammen krydset indlandsisen på Grønland. Det er historien om en af de helt store manddomsprøver både fysisk og psykisk og om en krydsning som strækker sig over 38 dage med mere end 1 år planlægning.


Morten Kjærsgaard er ultracyklist. Han har gennemført nogle af de længste og mest krævende solo-cykelløb i verden bl.a. Race Across America. Allan Henneberg og Morten Kjærgsaard snakker om hans forskellige løb og slutter af med at gennemgå hans seneste løb i 2020: ”Atlas Mountain Race” i Marokko


Privatleasing af biler. Hvad betyder det? hvad koster det? og hvem kan med fordel kan anvende det? Henrik Bollerselv fra Lindholm biler fortæller om konkrete priser og om hvilke faldgrupper man skal undgå. Til sidst komme vi med gode råd til dem, som køber deres bil og om hvordan de få en bedre sikkerhed i deres køb.


Henrik Bollerslev og Allan Henneberg snakker om hvilken drivlinje (Benzin, Diesel, El eller hybrid) man skal vælge ved køb af bil i 2020. For at belyse emnet snakkes med Jan Lang som er Markedsanalytiker på Bilbasen. Desuden er der interview med Jan Frandsen og Jesper Sloth som har forskellige oplevelser med brug af deres El-biler. En del af snakker drejer sig naturligt om CO2 og forurening.


 

Se de andre 8 afsnit om Mia og Anne på VinderFabrikken 


Ole Mose Nielsen fortæller historien om sin 7 dobbelt Ironman som han afslutter med, at bestige Mount Everest. Ud over selve turen, hører man om hvordan man får ideen, hvordan man forberede sig og får det til at lykkes. Historien fortælles til Allan Henneberg som arrangerede cykelturen til hans Ironman i Boliva, Sydamerika.


Henrik Bollerselv har samlet penge ind til KidsAid ved sit racerløb og sit motionsløb. I denne podcast med komiker Uffe Holm og leder for KidsAid Henrik Lundorff fortæller de om KidsAid og hvad pengene skal gå til. Henrik forsøger også at lokke Uffe med til racerbanen Nurburgring.


Toyota LandCruiser er en af de mest legendariske biler. Jacob Malskær er opvokset med LandCruiseren og har siden han var 16 år skruet og handlet med dem i JM Offroad, hans far købte en af de første som kom til Danmark. Han interviewes af Henrik Bollerslev og Allan Henneberg som også fortæller om deres oplevelser med LandCruiseren. Hør desuden om Niels Iversen som har kørt 750.000 km i sin Landcruiser, heraf de 600.000 km med en 3,5 tons trailer. Til sidst snakker de om ombygningen af Allans LandCruiser til Intercontinetal rally til Dakar.


Michael Knudsens Adventure. Michael arbejder i dag med fysisk træning og vægttab. Han har igennem en stor del af hans voksenliv været på forskellige adventure, hvor største dele har været med fysiske udfordringer på cykel eller løbeben. Hør om han oplevelser og om hvordan han også hjælper andre til, at nå deres mål.


Henrik Bollerslev og Allan Henneberg fortæller om deres tur til USA. Hvor de besøgte CES messen i Las Vegas, besøgte Amerikanske bilforhandlere og var til Barrett-Jackson bilauktionen i Phoenix. Denne video kan også høres som podcast. Søg på vinderfabrikken der hvor du normalt hører dine podcast. 31:43 Amerikanske bilhandlere 43:55 Barrett-Jackson bilauktion En podcast fra Vinderfabrikken. Denne podcast kan også ses med billeder fra: https://youtu.be/bZJS9OeyW-4


Henrik Bollerslev har besøgt Bremen Classic Motorshow og giver gode råd til investering i Classic biler og Youngtimer i denne Podcast


Mette Haahr formand for Erhvervsaktive Kvinder i Viborg fortæller om netværket og programmet for 2020 til Helene W. Henneberg-Johansen.


Mette Haahr formand for Erhverskvinder i Viborg fortæller om hvordan man kan arbejde med FNs verdensmål i en forening